Summer of SaaS tulee taas – Suomen SaaSein kesäilta ti 27.6. Backaksen Puimalassa

27/06/2023

16:00

Backas, Vantaa

SaaS-skenen vaikuttajia, yrittäjiä, vetäjiä, perustajia, touhuajia & kasvun tekijöitä hemmotellaan taas tiistaina 27.6. kun Suomen SaaSein kesäilta tulee Backaksen Puimalaan.

Kohteeseen lähdetään Helsingin keskustasta klo 15 porukalla ja omalla bussilla, jossa virittäydytään tunnelmaan matkaviihteen ja virvokkeiden kyydittäminä. Backakseen pääsee tarvittaessa myös omin neuvoin, mutta eihän se sama ole.

Perillä kohteessa alkaa varsinainen SaaSin juhla: Teemana on SaaS-yritysten eri rahoitusmahdollisuudet ja rahoitusmarkkinatilanne Suomessa & maailmalla, ja puheenvuorot sen mukaisia:

Panostaja Oy:n Talous- ja rahoitusjohtaja Antti Kauppila avaa puheenvuorossaan rahoittajan näkökulmaa, mitä markkinassa tapahtuu ja paljonko rahaa maailmalla on menossa; Lyyti Oy:n perustaja Petri Hollmén kertoo elämästä pääomasijoittajan kanssa ja Floatin perustajat Cedric Notz ja Jannis Koehn tarjoavat näkemystä SaaS-yrityksen keskeisiin suorituskyvyn indikaattoreihin.

Tarjolla on ruokaa ja juomaa, sekä mukana railakas joukko niin uusia kuin vanhoja tuttuja! Tule siis viettämään kesäiltaa Suomen SaaSeimpaan seuraan. Säästä viis! Kattoa on pään päällä sen verran, että mahdollista räntäsadetta ei edes huomaa.

Miten on, oletko mukana? 👉 Ilmoittaudu nyt

Summer of SaaSin 2023 mahdollistaa Float & Panostaja

Hyppää Summer of SaaS 2022 tunnelmiin:

Antti Kauppila

Talous- ja rahoitusjohtaja @ Panostaja Oy

Antti on ollut mukana Panostajan tiimissä loppuvuodesta 2021 ja on ollut tiiviisti mukana nykyisten sijoituskohteiden kehittämisessä sekä uusien kartoittamisessa ja hankinnassa – yleisesti talousjohtamisen ja rahoituksen kysymysten näkökulmasta.

Antilla on yli 15 vuoden kokemus talousjohtamisen ja yritysjärjestelyiden parista. Ennen Panostajaa hän on työskennellyt suurissa kansainvälisissä organisaatioissa PerkinElmerillä, EY:llä sekä viimeisimpänä Enento Groupilla. Tuttuja ovat erityisesti teknologiavetoiset kannattavaan kasvuun tähtäävät yhtiöt, joissa myös yritysjärjestelyt ovat osa arvonluonnin kokonaisuutta.

Vapaa-ajalla Antti nauttii tenniksestä, golfista, futiksesta ja kaikenlaisesta liikkumisesta sekä perheen ja ystävien seurasta.

Cedric Notz

CEO & Co-founder at Float

Cedric is the CEO & Co-founder of Float, a fintech company on a mission to revolutionize the way SaaS SMEs access capital. With over a decade of experience in investment banking across major financial hubs such as New York, London, and Geneva, Cedric brings a wealth of knowledge and expertise in finance to his role. Prior to founding Float, Cedric played a vital role as part of the founding team of Harmless Harvest, a successful beverage startup based in San Francisco. His strategic vision and entrepreneurial mindset were instrumental in the company’s growth, which now employs over 140 staff members.

In addition to his impressive entrepreneurial endeavors, Cedric is also an accomplished athlete, having competed in the Olympics in Alpine Skiing.

Jannis Koehn

COO & Co-founder at Float

Jannis is the COO and Co-founder of Float, a fintech start-up that is revolutionizing the way SaaS and other subscription companies access capital. With a background as CEO and CFO of Looklet, a Swedish B2B retail-tech subscription scale-up, Jannis brings six years of experience in leading and scaling companies. Prior to that, he spent six years at BCG in Germany and the U.S.

Jannis holds a Finance Masters from WHU Beisheim School of Management and an MPA from Harvard Kennedy School, where he also served as a tutor in risk management and finance. Beyond his professional pursuits, Jannis is a passionate sailor, finding solace and excitement on the open waters.

Jaa tapahtuma: