Summer of SaaS tulee taas – Suomen SaaSein kesäilta ti 27.6. Backaksen Puimalassa

27/06/2023

Backas, Vantaa

SaaS-skenen vaikuttajia, yrittäjiä, vetäjiä, perustajia, touhuajia & kasvun tekijöitä hemmotellaan taas tiistaina 27.6. kun Suomen SaaSein kesäilta tulee Backaksen Puimalaan.

Kohteeseen lähdetään Helsingin keskustasta klo 15 porukalla ja omalla bussilla, jossa virittäydytään tunnelmaan matkaviihteen ja virvokkeiden kyydittäminä. Backakseen pääsee tarvittaessa myös omin neuvoin, mutta eihän se sama ole.

Perillä kohteessa alkaa varsinainen SaaSin juhla: Teemana on SaaS-yritysten eri rahoitusmahdollisuudet ja rahoitusmarkkinatilanne Suomessa & maailmalla, ja puheenvuorot sen mukaisia:

Panostaja Oy:n Talous- ja rahoitusjohtaja Antti Kauppila avaa puheenvuorossaan rahoittajan näkökulmaa, mitä markkinassa tapahtuu ja paljonko rahaa maailmalla on menossa; Lyyti Oy:n perustaja Petri Hollmén kertoo elämästä pääomasijoittajan kanssa ja Floatin perustajat Cedric Notz ja Jannis Koehn tarjoavat näkemystä SaaS-yrityksen keskeisiin suorituskyvyn indikaattoreihin.

Tarjolla on ruokaa ja juomaa, sekä mukana railakas joukko niin uusia kuin vanhoja tuttuja! Tule siis viettämään kesäiltaa Suomen SaaSeimpaan seuraan. Säästä viis! Kattoa on pään päällä sen verran, että mahdollista räntäsadetta ei edes huomaa.

Miten on, oletko mukana? 👉 Ilmoittaudu nyt

Summer of SaaSin 2023 mahdollistaa Float & Panostaja

Hyppää Summer of SaaS 2022 tunnelmiin: