SaaS-materiaalit

Löydät uusimmat SaaS-materiaalit 

Tämä kolmiosainen blogisarja on rakennettu SaaS-yrittäjille. Blogisarjassa käydään läpi SaaS-palvelun verkkomyynnin valmiutta kolmesta näkökulmasta. Sarjan ensimmäisessä osassa käsitellään SaaS-asiakaspolkua ja asiakkaan digitaalisen kohtaamisen kehittämistä.

 

Blogisarjassamme käydään läpi SaaS-palvelun verkkomyynnin valmiutta kolmesta näkökulmasta. Sarjan toisessa osassa käsitellään SaaS-asiakaspolkua ja asiakkaan digitaalisen kohtaamisen kehittämistä.

 

Blogisarjamme kolmannessa osassa käsitellään  organisaation valmiutta verkkomyyntiin myynnin ja asiakaskohtaamisen näkökulmasta. Tunnetko asiakkaasi? Kannattaako palvelua tarjota maksutta?

Ohjelmisto- ja e-business ry:n materiaalipankissa on tarjolla kattavasti valmiiksi paketoitua tietoa yrityksesi elinkaaren vaiheisiin. Löydät materiaalipankista esimerkiksi sopimuspohjia ja oman kategorian täyttä SaaS-asiaa. Materiaalipankki on Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenpalvelu ja tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.

Vuosi 2020 oli monella tavalla poikkeuksellinen SaaS-vuosi. Mitä kaikkea korona SaaS-universumissa sitten muutti, ehkä pysyvästi. Mistä asetelmista SaaS-vuoteen 2021 lähdetään ja jokaisen SaaS-yrittäjän tulisi lähteä? Otamme uuden vuoden ensimmäisessä SaaS-klubissa Vendep Capitalin asiantuntijoiden, Sakari Pihlavan ja Timo Felinin kanssa käsittelyyn merkittävimmät SaaS-uutiset 2020 pureudumme siihen, mitä vuodelta 2021 on odotettavissa.

Saas Finlandin taustavoimat

SaaS Finland on Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja Vendep Capital Oy:n hanke

Haluan mukaan!

Tilaa ajankohtaiset kuulumiset SaaS-kentältä. Liittymällä postituslistalle saat muun muassa tiedon tulevista klubitapaamisista suoraan sähköpostiisi.