SaaS-materiaalit

Löydät uusimmat SaaS-materiaalit 

Tämä kolmiosainen blogisarja on rakennettu SaaS-yrittäjille. Blogisarjassa käydään läpi SaaS-palvelun verkkomyynnin valmiutta kolmesta näkökulmasta. Tässä artikkelissa käsitellään SaaS-asiakaspolkua ja asiakkaan digitaalisen kohtaamisen kehittämistä.

Miten Saas-yritysten rahoitusta on saatu? Miten Covid-kriisi on vaikuttanut Saas-yrityksiin ja kuinka valuaatiot ovat muuttuneet? Mitä kentällä tapahtuu? Lisäksi paneudutaan myös tutkimusdataan. 

Käsittelimme huhtikuussa SaaS-klubissa yrityksen kasvun kannalta tärkeimpiä tekijöitä sekä metriikoiden että yrityskulttuurin näkökulmasta. Leadoo Marketing Technologiesin Mikael da Costa avasi meille jopa poikkeuksellisen nopeasti kasvaneen SaaS-yrityksensä tarinaa.

Suomen SaaS-yritykset, -yrittäjät, perustajat ja kasvun tekijät, kuten myös keskeiset SaaS-pääomasijoittajat ja SaaSin erikoisosaajat kokoontuvat  SaaS-klubissa.

Saas Finlandin taustavoimat

SaaS Finland on Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja Vendep Capital Oy:n hanke

Haluan mukaan!

Tilaa ajankohtaiset kuulumiset SaaS-kentältä. Liittymällä postituslistalle saat muun muassa tiedon tulevista klubitapaamisista suoraan sähköpostiisi.