Tule mukaan

SaaS Finlandin taustalla vaikuttaa Software Finland ry. SaaS-klubin tapahtumat ja verkosto sekä SaaS Akatemia ja materiaalipankin muut sisällöt ovat hyödynnettävissäsi rajoituksetta, kun liityt jäseneksi. 

Software Finland on vuonna 1993 perustettu johdon yhteisö ja toimialan vaikuttaja, jonka tärkein tehtävä on auttaa suomalaisia softa-yrityksiä menestymään. 

Suomessa nimittäin tehdään huippulaadukasta ja kansainvälisesti kilpailukykyistä softaa, ja me Software Finlandilla uskomme, että sen avulla ratkaistaan maailman isotkin ongelmat.

Yhdistyksemme tarjoaa yritysjohdolle koulutusta aktiivisesti, vaikuttaa toimintaympäristöön näkyvästi ja pitää äänekkäästi jäseniensä puolta.

Mitä yhdistys tarjoaa SaaS-firmalle?

Software Finland ry:n jäsenenä käytössäsi ovat kaikki yhdistyksen maksuttomat jäsenpalvelut ja jäsenedut, joiden avulla autat SaaS-bisnestäsi kasvamaan. 🚀

Tavoitettavissasi on satojen alan yrittäjien ja johtajien vertaisverkosto, joka ymmärtää sinua (ja kyllä, myös SaaS-firman pyörittämiseen liittyviä pulmia) heti. 

Kokeneiden alan kollegoiden avun, monipuolisten koulutustilaisuuksien ja materiaalipankin myötä ulottuvillasi on testattua käytännön tietoa, jonka avulla viet liiketoimintaasi eteenpäin  seuraavaan vaiheeseen. 

Jäsenemme kertovat

Mitä mieltä jäsenemme ovat yhdistyksestä ja SaaS-klubista? Katso itse!

Jäsenpalvelut ja -edut

Software Finland ry:n jäsenenä käytössäsi on kattava valikoima jäsenpalveluja ja -etuja, joiden avulla viet SaaS-firmaasi eteen päin kasvumatkalla.

Pääset osaksi vertaisverkostoa

Ulottuvillasi on satojen alan yrittäjien ja johtajien vertaisverkosto, joka jakaa toisilleen parhaita käytäntöjä ja uusimpia oivalluksia.

Tuet koko toimialaa

Jäsenyytesi on ääni koko softa-alan puolesta. Software Finland vie koko toimialaa eteenpäin, tarvittaessa vahvoillakin julkisilla kannanotoilla.

Haluatko mukaan?

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen yritysjohdon yhteisöön. Pääset oppimaan alan huippuosaajilta, jakamaan kokemuksia muiden SaaS-yrittäjien kanssa sekä laajentamaan liiketoiminnan kannalta elintärkeää verkostoasi.

SaaS Akatemia

Tavoitteletko menestystä SaaS-yrityksellesi tai menestystä SaaS-yrityksessä? Olet sitten SaaS-untuvikko tai kokenut SaaS-kettu, yrityksenä vasta matkaan lähdössä tai jo miljoonien ARR:ään päässyt, SaaS Akatemia on tarkoitettu juuri sinulle.