Tule mukaan!

SaaS Finland -ohjelman taustavoimana vaikuttaa Ohjelmisto- ja e-business ry, 600 suomalaisen softayrityksen johdon yhteisö & äänitorvi.

Taustalla Ohjelmisto- ja e-business ry

Ohjelmisto- ja e-business ry (entinen Ohjelmistoyrittäjät ry) on vuonna 1993 perustettu johdon yhteisö, jonka tärkein tehtävä on auttaa suomalaisia softa-yrityksiä menestymään. 

Suomessa nimittäin tehdään huippulaadukasta ja kansainvälisesti kilpailukykyistä softaa, ja me Ohjelmisto- ja e-business ry:ssä uskomme, että sen avulla ratkaistaan maailman isotkin ongelmat. 

Yhdistyksemme tarjoaa yritysjohdolle koulutusta aktiivisesti, vaikuttaa toimintaympäristöön näkyvästi ja pitää äänekkäästi jäseniensä puolta.

Mitä yhdistys tarjoaa SaaS-firmalle?

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä käytössäsi ovat kaikki yhdistyksen maksuttomat jäsenpalvelut ja jäsenedut, joiden avulla autat SaaS-businestasi kasvamaan. 🚀

Tavoitettavissasi on satojen alan yrittäjien ja johtajien vertaisverkosto, joka ymmärtää sinua (ja kyllä, myös SaaS-firman pyörittämiseen liittyviä pulmia) heti. 

Kokeneiden alan kollegoiden avun, monipuolisten koulutustilaisuuksien ja materiaalipankin myötä ulottuvillasi on testattua käytännön tietoa, jonka avulla viet businestasi eteenpäin SaaS-yrityksesi elinkaaren seuraavaan vaiheeseen. 

Jäsenemme kertovat

Mitä mieltä jäsenemme ovat yhdistyksestä ja SaaS-klubista? Katso itse 👇

Saat jäsenpalvelut ja -edut

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä käytössäsi on kattava valikoima jäsenpalveluja ja -etuja, joiden avulla kasvatat SaaS-firmaasi.

Pääset osaksi vertaisverkostoa

Ulottuvillasi on satojen alan yrittäjien ja johtajien vertaisverkosto, joka jakaa toisilleen parhaita käytäntöjä ja uusimpia oivalluksia.

Tuet koko toimialaa

Jäsenyytesi on ääni koko softa-alan puolesta. Ohjelmisto- ja e-business ry vie alaa eteenpäin, tarvittaessa vahvoillakin julkisilla kannanotoilla.

Mitä jäsenyys maksaa 2023?

Ohelmisto- ja e-business ry:n jäsenmaksun määrään vaikuttaa jäsenyyden taso, joka määräytyy yrityksen liikevaihdon ja henkilöstön määrän perusteella.

Jäsenyyteen kuuluu vähintään yksi edustaja. Edustajat voivat osallistua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin, ja heille lähetetään muun muassa yhdistyskokouskutsut. Huom! Studiotilaisuuksiin (online) voi yrityksestäsi osallistua vaikka isompikin jengi, rajoituksetta.

Kuten jäsenmaksuun myös edustajien määrään vaikuttaa jäsenyyden taso.  

 

Haluatko mukaan?

Saas Finlandin taustavoimat

SaaS Finland on Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja Vendep Capital Oy:n hanke

Haluan mukaan!

Tilaa ajankohtaiset kuulumiset SaaS-kentältä. Liittymällä postituslistalle saat muun muassa tiedon tulevista klubitapaamisista suoraan sähköpostiisi.