Tule mukaan

Taustalla Software Finland ry

Software Finland ry (entinen Ohjelmisto- ja e-business ry) on vuonna 1993 perustettu johdon yhteisö, jonka tärkein tehtävä on auttaa suomalaisia softa-yrityksiä menestymään. 

Suomessa nimittäin tehdään huippulaadukasta ja kansainvälisesti kilpailukykyistä softaa, ja me Ohjelmisto- ja e-business ry:ssä uskomme, että sen avulla ratkaistaan maailman isotkin ongelmat.

Yhdistyksemme tarjoaa yritysjohdolle koulutusta aktiivisesti, vaikuttaa toimintaympäristöön näkyvästi ja pitää äänekkäästi jäseniensä puolta.

Mitä yhdistys tarjoaa SaaS-firmalle?

Software Finland ry:n jäsenenä käytössäsi ovat kaikki yhdistyksen maksuttomat jäsenpalvelut ja jäsenedut, joiden avulla autat SaaS-businestasi kasvamaan. 🚀

Tavoitettavissasi on satojen alan yrittäjien ja johtajien vertaisverkosto, joka ymmärtää sinua (ja kyllä, myös SaaS-firman pyörittämiseen liittyviä pulmia) heti. 

Kokeneiden alan kollegoiden avun, monipuolisten koulutustilaisuuksien ja materiaalipankin myötä ulottuvillasi on testattua käytännön tietoa, jonka avulla viet businestasi eteenpäin SaaS-yrityksesi elinkaaren seuraavaan vaiheeseen. 

Jäsenemme kertovat

Mitä mieltä jäsenemme ovat yhdistyksestä ja SaaS-klubista? Katso itse!

Jäsenpalvelut ja
-edut

Software Finland ry:n jäsenenä käytössäsi on kattava valikoima jäsenpalveluja ja -etuja, joiden avulla kasvatat SaaS-firmaasi.

Pääset osaksi vertaisverkostoa

Ulottuvillasi on satojen alan yrittäjien ja johtajien vertaisverkosto, joka jakaa toisilleen parhaita käytäntöjä ja uusimpia oivalluksia.

Tuet koko toimialaa

Jäsenyytesi on ääni koko softa-alan puolesta. Ohjelmisto- ja e-business ry vie alaa eteenpäin, tarvittaessa vahvoillakin julkisilla kannanotoilla.

Materiaalipankki

Materiaalipankki on palvelu, joka on tarkoitettu vain Software Finland ry:n jäsenille. Tutustu lisää!

Haluatko mukaan?

Software Finland ry:n jäsenenä liityt elinvoimaiseen yritysjohdon yhteisöön. Pääset oppimaan alan huippuosaajilta, jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien kanssa sekä laajentamaan liiketoiminnan kannalta elintärkeää verkostoasi.