Tule mukaan!

SaaS Finland -ohjelman taustavoimana vaikuttaa Software Finland ry, 600 suomalaisen softayrityksen johdon yhteisö & äänitorvi.

Taustalla Software Finland ry

Software Finland ry (entinen Ohjelmisto- ja e-business ry) on vuonna 1993 perustettu johdon yhteisö, jonka tärkein tehtävä on auttaa suomalaisia softa-yrityksiä menestymään. 

Suomessa nimittäin tehdään huippulaadukasta ja kansainvälisesti kilpailukykyistä softaa, ja me Ohjelmisto- ja e-business ry:ssä uskomme, että sen avulla ratkaistaan maailman isotkin ongelmat. 

Yhdistyksemme tarjoaa yritysjohdolle koulutusta aktiivisesti, vaikuttaa toimintaympäristöön näkyvästi ja pitää äänekkäästi jäseniensä puolta.

Mitä yhdistys tarjoaa SaaS-firmalle?

Software Finland ry:n jäsenenä käytössäsi ovat kaikki yhdistyksen maksuttomat jäsenpalvelut ja jäsenedut, joiden avulla autat SaaS-businestasi kasvamaan. 🚀

Tavoitettavissasi on satojen alan yrittäjien ja johtajien vertaisverkosto, joka ymmärtää sinua (ja kyllä, myös SaaS-firman pyörittämiseen liittyviä pulmia) heti. 

Kokeneiden alan kollegoiden avun, monipuolisten koulutustilaisuuksien ja materiaalipankin myötä ulottuvillasi on testattua käytännön tietoa, jonka avulla viet businestasi eteenpäin SaaS-yrityksesi elinkaaren seuraavaan vaiheeseen. 

Jäsenemme kertovat

Mitä mieltä jäsenemme ovat yhdistyksestä ja SaaS-klubista? Katso itse 👇

Saat jäsenpalvelut ja -edut

Software Finland ry:n jäsenenä käytössäsi on kattava valikoima jäsenpalveluja ja -etuja, joiden avulla kasvatat SaaS-firmaasi.

Pääset osaksi vertaisverkostoa

Ulottuvillasi on satojen alan yrittäjien ja johtajien vertaisverkosto, joka jakaa toisilleen parhaita käytäntöjä ja uusimpia oivalluksia.

Tuet koko toimialaa

Jäsenyytesi on ääni koko softa-alan puolesta. Ohjelmisto- ja e-business ry vie alaa eteenpäin, tarvittaessa vahvoillakin julkisilla kannanotoilla.

Mitä jäsenyys maksaa 2023?

Software Finland ry:n jäsenmaksun määrään vaikuttaa jäsenyyden taso, joka määräytyy yrityksen liikevaihdon ja henkilöstön määrän perusteella.

Jäsenyyteen kuuluu vähintään yksi edustaja. Edustajat voivat osallistua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin, ja heille lähetetään muun muassa yhdistyskokouskutsut. Huom! Studiotilaisuuksiin (online) voi yrityksestäsi osallistua vaikka isompikin jengi, rajoituksetta.

Kuten jäsenmaksuun myös edustajien määrään vaikuttaa jäsenyyden taso.  

 

Haluatko mukaan?

Tällä lomakkeella liityt Software Finland ry:n jäseneksi.

Jos sinulla on mitään kysyttävää jäseneksi liittymisestä tai jäsenyyden eduista ja hyödyistä, autamme mielellämme osoitteessa toimisto@ohjelmistoebusiness.fi.

Jäsenhakemuksesi käsitellään seuraavassa yhdistyksen hallituksen kokouksessa ja otamme sinuun yhteyttä heti, kun hakemuksesi on hyväksytty.

Jäsenhakemus (ohjelmistoyritykset)
Kumppanit (muut)

Saas Finlandin taustavoimat

Ohjelman taustalla vaikuttaa Software Finland ry. Yhteistyössä Vendep Capital.

Haluan mukaan!

Tilaa ajankohtaiset kuulumiset SaaS-kentältä. Liittymällä postituslistalle saat muun muassa tiedon tulevista klubitapaamisista suoraan sähköpostiisi.