19.5. Suomi-SaaSin salainen menestyjä – Sievon tie 200 henkeen ja 20 M€:oon ilman rahoittajia

19/05/2021

15:00

Online

Tästä firmasta et ole kuullut. Mutta pitäisi. Se vääryys korjataan seuraavassa SaaS-klubissa, jossa pääsemme tutustumaan yritysten ostotoiminnan analytiikkaratkaisuita toimittavan Sievon poikkeavaan ja ajatuksia herättävään menestystarinaan kun lavalle saapuu toinen perustaja ja toimitusjohtaja Sammeli Sammalkorpi. Mies, josta vanhemmat toivoivat poromiestä, mutta saivat kansainvälisesti menestyneen SaaS-yrittäjän.

Kun yrityksen ei tarvitse hakea rahoitusta, tai asiakkaita Suomesta, ei meluakaan tarvitse pitää. Siinä syy, miksi et ole Sievosta luultavasti vielä kuullut. Sievon tarinassa on kuitenkin erityisen paljon opittavaa ja ajateltavaa. Kuten miten myydä SaaSia kun kohderyhmänä on yli miljardin vaihtavat yritykset maailmalla. Tai onko ok myydä merkittävästi asiantuntijapalveluita SaaSin osana? Ja miten jenkkimarkkinoille oikein kannattaa mennä?

Näistä ja 200 hengen nopeasti kasvavan SaaS-yrityksen johtamisen haasteista lisää SaaS-klubissa 19.5. klo 15, paikkana jälleen online.

Sammeli Sammalkorpi

CEO and co-founder of Sievo.

Sammeli Sammalkorpi is the CEO and co-founder of Sievo. His top focus is to help Sievo’s customers turn their procurement data into dollars. He holds a master’s degree from the Helsinki University of Technology and has over 15 years’ experience in procurement consulting, leadership and software development. Raised in Arctic Lapland, Sammeli is the father of three and a youth soccer coach.

Jaa tapahtuma: