30.6.2022: Summer of SaaS

30/06/2022

15:00

Lonna, Miinamakasiinit

Suomen kesä ilman SaaSin juhlaa on kuin piknik ilman eväitä. 

Suomi-SaaSin vetäjät, perustajat, kasvun tekijät ja vaikuttajat pääsevät kunnolla kesän makuun, kun Summer of SaaS käynnistyy Lonnassa Helsingin edustalla 30.6. klo 15. Eväissä löytyy, sillä hyvän ruoan ja juoman lisäksi ohjelmassa on kolme erityisesti SaaSin nälkään tilattua puheenvuoroa, jotka meille tarjoilee:

🌟 Rising Star
Kesäisen SaaS-taivaan nouseva tähti ja tulevaisuuden toivo, Hostawayn Saber Kordestanchi 

🏆 Industry Leader
Tunnustetun Suomi-SaaSin johtotähti, M-Filesin Antti Nivala

💰 Finance View 
Sanalla sanoen johtava SaaS-analyytikko, Inderesin Antti Luiro

Kohteeseen pääset helpoimmin lautalla Kauppatorilta. Ehdit kilistelemään alkumaljat, kun hyppäät klo 15 tai viimeistään 15.30 lähtevään paattiin. Lisää aikatauluja löydät täältä. Perillä Lonnassa suunnista kohti Miinamakasiineja, jonne Summer of SaaS on katettu. 

Puheenvuorot starttaavat makasiineilla klo 16 ja niiden lomassa pääset nauttimaan virvokkeita, rupattelemaan kollegojen kanssa ja tekemään uusia tuttavuuksia! Suomen SaaSein kesäpäivä huipentuu buffet-illalliseen noin klo 18.45 alkaen. 

Älä jää nuolemaan näppejäsi vaan riennä Summer of SaaSiin. Tilaisuus on Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille maksuton. Tervetuloa! 

Saber Kordestanchi | Hostaways | Rising star

Saber Kordestanchi is COO & Co-Founder of Hostaway which is the market leading vacation rental software for property managers. Saber has been working in SaaS companies for over 15 years. He is a SaaS generalist with a lot of technical background & experience, and has been building and managing great teams for a decade.

Hostaway is known as the market leader vacation rental software for property managers. Hostaway is the premier & preferred partner of Airbnb, Vrbo, Expedia, Marriott Homes & Villas. Thousands of property managers around the world trust Hostaway for offering the best in class technology and services to accelerate their growth and improve their efficiency and increase their revenue!

Antti Nivala | M-Files | Industry Leader

Antti on M-Filesin perustaja ja toimitusjohtaja, ja hän toimii myös hallituksen puheenjohtajana. Hän on mies M-Filesin vision takana ja luotsaa edelleen yritystä ja tuotetta kohti tulevaisuuden haasteita. Useat johtavat analyytikkoyritykset, kuten Gartner, Forrester ja Nucleus Research, ovat nimenneet M-Filesin yhdeksi maailman innovatiivisimmista teknologiayrityksistä. Vuonna 2015 Ohjelmistoyrittäjät palkitsi Antin vuoden ohjelmistoyrittäjänä, ja vuonna 2016 hänet valittiin vuoden teknologiajohtajaksi. Antti on aiemmin työskennellyt Nokia Oyj:ssä. Hän on koulutukseltaan tietotekniikan diplomi-insinööri.

M-Files on yksi tiedonhallinnan maailmanlaajuisista johtajista. M-Filesin metatietopohjainen dokumenttienhallinta-alusta auttaa tietotyöntekijöitä löytämään välittömästi oikean tiedon missä tahansa asiayhteydessä, automatisoimaan liiketoimintaprosesseja ja hallitsemaan tietoja tehokkaasti. Tämä antaa yrityksille kilpailuetua ja merkittävän tuoton investoinnille, kun ne voivat tarjota paremman asiakaskokemuksen ja laadukkaampaa työtä pienemmällä riskillä.

Antti Luiro | Inderes | Finance View

Antti on teknologiasektoriin, erityisesti SaaS-yhtiöihin, keskittyvä osakeanalyytikko Inderesillä. Antti myös järjestää yrittäjille listautumisvalmennuksia. Ennen Inderesiä Antti toimi teknologiayhtiöiden strategiseen ja operatiiviseen kehittämiseen keskittyvänä liikkeenjohdon konsulttina.

Inderes yhdistää pörssiyhtiöt ja sijoittajat. Inderesin asiakkaana on yli 150 pörssiyhtiötä, jotka haluavat palvella omistajiaan ja sijoittajayhteisöä tarjoamalla parempaa sijoittajaviestintää. Inderesin yhteiskunnallisena tavoitteena on demokratisoida tieto finanssimarkkinoilla, jotta kaikilla olisi tiedon puolesta yhtäläiset mahdollisuudet sijoittaa ja säästää omaan tulevaisuuteensa.

Jaa tapahtuma: