18.-19.10.2022: SaaS Finland goes SaaStock

18/10/2022

Dublin

SaaStock 2022 – Ei mikään seminaarisuora, vaan ehta SaaS-festari

Liity yli 5000 SaaS-perustajan, johtajan & sijoittajan joukkoon ja tule

💡 oppimaan maailman johtavilta SaaS-asiantuntijoilta
🔥 hankkimaan kuumia liidejä sekä
🗓️ täyttämään loppuvuoden kalenteri mitä innostavimmilla SaaS-bisneksen kehittämismahdollisuuksilla!

SaaStock nimittäin tulee jälleen. Kyseessä ei ole mikään viiden päivän seminaarisuora, vaan Dublinissa on 17.–21.10. luvassa ehta SaaS-festari. Katso esiintyjät

SaaStockin lavoilla pauhaavat alan kärkinimet ja tarjolla on yli 100 tuntia käyttökelpoista, tarkasti kohdennettua SaaS-sisältöä. SaaStockissa opit esimerkiksi, miten luodaan kysyntää, kasvatetaan tiimiä ja karataan kuolemanlaaksosta. Tutustu ohjelmaan

Ohjelma on täynnä mukaansa tempaavaa SaaS-asiaa, jonka lomassa on tilaa myös rentoon fiilistelyyn niin oman suomijengimme kuin koko kansainvälisen SaaS-yhteisön voimin. Suomen #saasmafia löytää toisensa SaaS Finlandin kohtaamispaikalta, joka on pystyssä koko festivaalin ajan.

Käytä nyt ennennäkemätön SaaStock-lipputarjous

Pääset nyt sukeltamaan syvälle SaaSin huumaan ennennäkemättömän festarilipputarjouksen siivittämänä! Pääsylippu SaaStockin pääkonferenssiin 18.–19.10. lohkeaa Suomen SaaS-lähettiläille ennennäkemättömän edulliseen 499 euron hintaan (+alv), edullisimpien SaaStock-lippujen ollessa 799 euroa. Tarjous on voimassa kesäkuun ajan.

Festarin ajan majoitut Dublinissa mukavasti SaaStockin sopimushotellissa. Suosittelemme erityisesti kahta lähimpänä tapahtumapaikkaa sijaitsevaa hotellia, joiden tiedot ja alennuslippukoodit köydät alta:

Liity siis joukkoomme ja tule SaaStockiin! Siirry lippukauppaan tästä 👈