9.2.2023: SaaS-yrityskaupan perusteet

09/02/2023

09:00

Online

Minkälaiset SaaS-firmat ovat ostajien näkökulmasta niitä kaikkein houkuttelevimpia? Se selviää kasvuyritysten juridiikkaan & rahoituskierroksiin perehtyneen asianajajan Olli Oksmanin (Kalliolaw) ja softabisneksen & kasvun asiantuntijan Sakari Pihlavan (Vendep Capital) johdolla helmikuun SaaS-klubissa.

Perehdymme torstaina 9.2. klo 9 alkaen SaaS-yrityksen valuaation perusteisiin ja tutustumme yrityskauppaprosessiin niin myyjän kuin ostajan näkökulmasta. Opimme, miten yrityskauppaan voi valmistautua ja mitkä ovat kauppakirjan keskeisimmät ehdot eri osakkeenomistajaryhmien näkökulmasta. Tule mukaan!

Kolme hyvää syytä osallistua:  

  1. Saat tietää, miten SaaS-firman arvo määräytyy
  2. Opit, mitä valmistelevia toimia voi tehdä
  3. Tilaisuuden jälkeen hallitset yrityskauppaprosessin perusteet

Tervetuloa mukaan! Tilaisuus on avoin kaikille yhteisömme jäsenille.

Sakari Pihlava

GENERAL PARTNER @ VENDEP CAPITAL

Sakarilla on yli 25 vuoden kokemus ohjelmistoliiketoiminnasta ja kasvusta aina startupista listautumiseen saakka Euroopassa ja Yhdysvaltojen itärannikolla. Sakari aloitti uransa F-Securessa ja ennen Vendep Capitalin ensimmäisen rahaston perustamista Sakari työskenteli Saksan vanhimmalla pääomasijoittajalla TVM Capitalilla sekä Efectellä. Sakarin tausta on erityisen vahva yritysohjelmistoissa ja tietoturvassa. Hän on Brellan ja HappySignalsin hallituksen puheenjohtaja sekä hallituksen jäsen useissa SaaS-kasvuyhtiöissä.

Olli Oksman

MANAGING PARTNER @ KALLIOLAW ASIANAJOTOIMISTO

Ollilla on yli kymmenen vuoden kokemus kasvuyhtiöiden juridiikasta ja hän on toiminut neuvonantajana kymmenillä rahoituskierroksilla niin kohdeyhtiöitä kuin kotimaisia ja ulkomaisia Venture Capital-rahastoja avustaen.

Jaa tapahtuma: