20.–21.4.2022: SaaS Finland goes SaaSiest

Pohjoismaiden johtava SaaS-tapahtuma järjestetään huhtikuussa Malmössä. Lähdemme Suomesta porukalla paikan päälle, jossa sukellamme syvälle SaaS-trendeihin, parhaisiin käytäntöihin ja muihin relevantteihin SaaS-teemoihin.

SaaSiest kokoaa SaaS-yritykset, founderit, johtajat ja VC:t saman katon alle Slagthusetiin, jossa kahden päivän ajan on tilaisuus merkitykselliseen verkottumiseen ja suhteiden luontiin oman SaaS-bisneksen kasvun vauhdittamiseksi. Tutustu ohjelmaan

Suomi-SaaSin lähettiläille on koko tapahtuman ajan oma kohtaamispaikka. Ohjelmassa on niin tiukkaa SaaS-asiaa kuin rentoa yhdessäoloa sekä omalla porukalla että koko pohjoismaisen SaaS-yhteisön kesken. 

SaaS-klubilaisena hankit tapahtumaliput ja hotellihuoneen selvästi alennettuun hintaan. Alle on koottuna olennaiset linkit ja koodit, joilla pääset matkajärjestelyissä alkuun. Liput kannattaa hankkia pian ja tulla myös kuulolle 10.3. SaaS-klubiin, jossa tarjolla on lisää käytännön infoa SaaSiest-reissuun liittyen. 

Käytännön tietoa:

Aika & paikka: 20.–21.4.2022 | Slagthuset (Carlsgatan 12 e, 21120 Malmö, Ruotsi) 

Osta liput nyt: Koodilla SAASFINLAND hankit SaaSiestin yritysliput hintaan 299 € (norm. 449 €). Osta lippu tästä

Matkat & majoitus: Malmöseen matkustat helposti lentämällä ensin Kööpenhaminaan. Kastrupin lentokentältä nopein tapa liikkua Ruotsin puolelle on juna suoraan lentokentältä.

Comfort Hotel Malmö ja Clarion Hotel Malmö Live -hotelleista saat huoneen alennettuun hintaan koodilla SaaS.

Jaa tapahtuma: