SaaS-ehtojen hallittu räätälöinti

10/09/2024

Online

SaaS-myyntisopimusehtojen standardointi on välttämättömyys, kun pyritään skaalautuvuuteen, riskienhallintaan ja toiminnan tehokkuuteen.

Vaikka standardoidut sopimusehdot ovat olennainen ensimmäinen askel SaaS-toimittajalle, on yhtä tärkeää mahdollistaa sopimusneuvottelut ja räätälöinti tapauskohtaisesti. ☝️

Tule SaaS-klubiin 10.9. klo 9 alkaen ottamaan selvää, miten hallita SaaS-myyntiehtoja, jotta et kompastu myynnin kiihtyessä ja toiminnan laajentuessa.

Tämä tilaisuus on tehty nimenomaan SaaS-ammattilaisille. Tarjolla on käytännön oppeja, miten luodaan vankempaa kehystä, joka nopeuttaa myyntisykliä, minimoi oikeudellisia riskejä ja edistää luottamusta niin asiakkaidesi kanssa kuin sisäisesti.

Ilmoittaudu mukaan

Tilaisuudessa äänessä:

Tia Mäki

Tia on If Vakuutusyhtiön Lakiaputiimin vetäjä. Tialla on monipuolista kokemusta ohjelmisto-alalta ja yleisesti liikejuridiikasta. Ennen Ifin lakipuun siirtymistä Tia oli osakkaana Pohjoismaisessa liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa, jossa hän auttoi mm SaaS-yrityksiä niiden sopimusten kanssa sekä toisinaan myös ostajan puolella.

Lakiapu on Ifin oikeusturvavakuutukseen sisältyvä maksuton riskienhallintapalvelu, jossa Ifin osaavat juristit antavat yrityksille 15 tuntia oikeudellista neuvontaa vakuutuskautta kohden. Olemme auttaneet mm. monissa SaaS-ehtojen laatimisissa, tarkastuksissa ja mallien sparrailussa.