13.12.2022: Miten inbound rakennetaan?

13/12/2022

15:00

Online

Jokainen SaaS-yritys kaipaa inboundia: liidejä myynnille, signupeja tuotteeseen. Inbound on monesti jopa välttämätöntä, jotta kasvutavoitteet saavutetaan kannattavasti. Erityisen tärkeää se on ulkomaille mentäessä. Inboundissa onnistuminen vaan on monille vaikeaa.

Kuinka inbound sitten rakennetaan vuodelle 2023?
Mikä toimii? Mikä ei? Ja miten inbound-operaatio uudistetaan? Inboundin rakentamiseen meidät opastaa Surveypalin markkinointijohtaja Sebastian Lindgren.

Surveypal on Suomi-SaaSin konkareita. Uuden tuotteen myötä vaihtui suunta, ja samalla inbound oli rakennettava tukemaan uutta. Miten siihen lähdettiin? Surveypal toimii illan keissinä tarjoten käytännön esimerkkejä ja datapisteitä oppeja syventämään, mutta Sebastian tuo kehään kokemuksensa myös muun muassa LeadDeskiltä.

Käymme SaaS-klubissa 13.12. klo 15 alkaen läpi inboundin perusteet, nykytilan analysoinnin, sivuston uudistamisen, sisältöstrategian, maksetun mainonnan ja jatkuvan systemaattisen kokeilun. Puhumme sisällön monimuotoisuuden merkityksestä ja mihin kanaviin fokus seuraavaksi kannattaa laittaa. Lopuksi jaamme vinkkejä mukaanotettavaksi. Varaahan paikkasi!

P.S. Surveypalin tilanteesta voit kuunnella lisää Antin tuoreessa podcastissa, vieraana Surveypalin toimitusjohtaja Kalle Reunanen: https://youtu.be/N6Zwi7neCNg

Sebastian Lindgren

Chief Marketing Office @ Surveypal

Sebastian on teknologiayhtiöihin erikoistunut markkinointijohtaja. Viimeiset 4 vuotta hän on keskittynyt SaaS-yhtiöihin ja toimii nykyään Surveypalin markkinointijohtajana (CMO). Ennen Surveypalia, Sebastian työskenteli muun muassa LeadDesk Oyj:llä pitkään ainoana in-house markkinoijana operatiivisen markkinoinnin parissa tuottaen usean miljoonan euron inbound putken.

Antti Pietilä

SOFTWARE ENTREPRENEUR | INDUSTRY INFLUENCER | SAAS & MARKETING EXPERT

  • Godfather of SaaS Mafia, hosts SaaS Club
  • Board at Finnish Software & E-business Association for over 15 years
  • SaaS entrepreneur Loyalistic marketing automation
  • Software Entrepreneur + 20 years
  • B2B Marketing Expert
  • Podcast Host: “Menestystä etsimässä”

Jaa tapahtuma: