28.3.2023: IT-ehdot SaaS-palveluille

28/03/2023

09:00

Online

Sopimusehtojen laatiminen SaaS-palvelulle voi olla kinkkistä puuhaa. Vaivalloinen sopimusprosessi raastaa hermoja ja tuhlaa kallista aikaa. Helpommalla pääsee, kun käytössä on alan yleiset IT2022-sopimusehdot, jotka vastaavat niin SaaS-palvelun toimittajien kuin ostajien tarpeisiin.  

Päivitettyjen IT2022 SaaS-ehtojen tavoitteena on, että eri kokoisten yritysten olisi mahdollisimman helppoa päästä keskenään tasapainoiseen sopimukseen. Jos firmallasi ei vielä ole IT2022-sopimusehdot käytössä tai jos haluat ottaa SaaS-ehdoista kaiken irti, tule kuulolle tiistaina 28.3. klo 9–10.30.

Tutustumme SaaS-klubissa IT2022-sopimusehtoihin ja niiden pohjalta tehtyjen SaaS-sopimusten parhaisiin käytäntöihin HPP asianajotoimiston teknologia- ja tietosuojapraktiikan vetäjän, Kari-Matti Lehden johdolla. Tervetuloa hakemaan opit, miten IT2022 SaaS-ehdot helpottavat sopimusten tekemistä! Tilaisuus on maksuton.

Jäsenetu 💎 Software Finland ry:n (entinen Ohjelmisto- ja e-business ry) jäsenenä hankit IT2022-sopimusehdot -40% etuhintaan. Tutustu lisää

Kari-Matti Lehti

Partner @ HPP Asianajotoimisto Oy

Kari-Matti Lehti on yksi Suomen johtavista informaatioteknologiaan, ulkoistuksiin ja tietosuojaan erikoistuneista juristeista.

Hänellä on yli 20 vuoden sekä kotimainen että kansainvälinen kokemus ICT-alan sopimuksista, ulkoistuksista, immateriaalioikeuksista, tietosuojasta ja digitalisaatiosta. Kari-Matti on perehtynyt laaja-alaisesti erityisesti kaupallisiin sopimuksiin ja tietosuojaan liittyviin järjestelyihin, tuotteistamisiin, strategioihin ja niiden implementointiin.

Tietoviikko-lehti on valinnut Kari-Matin useita kertoja Suomen vaikutusvaltaisimpien ICT-alan vaikuttajien joukkoon.

Jaa tapahtuma: