10.3.2022: Enterprise-myynti haltuun ja kanavalla kasvuun. Opastamassa Niilo Fredrikson, Efecte.

10/03/2022

Online

Kun mietit SaaS-yrityksesi kasvustrategiaa on heti, tai viimeistään jossain vaiheessa, mentävä isoihin asiakkaisiin kasvun perässä, joko suoraan tai kumppanien avulla. Yhtälöä on kuitenkin vaikea ratkaista. 

Enterprise-kaupat eivät kotiudu tavallisella myyntitiimillä, eikä kumppanit saa tuloksia, ellei SaaS-yritys näytä itse mallia. Kummassakin on paljon opeteltavaa, ennen kuin tuloksia sopii odottaa.

Kukapa olisi parempi avaamaan ratkaisua kuin uuteen kasvukukoistukseen nousseen Efecten toimitusjohtaja Niilo Fredrikson

Ennen Efecteä Niilo vastasi Redmondissa Microsoft Office 365 enterprise-kumppaneista globaalisti. Kuulet siis oppeja maailmalta sovitettuna suomalaiseen SaaS-kenttään.

Päivän aihetta lähestytään maailman opein, Efecten tarinasta ammentaen ja suomalaisille SaaS-yrityksille soveltaen. Efecten pitkällä matkalla on nimittäin paljon ehditty kokeilemaan, ja haluat varmasti välttää samat virheet, sekä kuulla mitkä lopulta ovat voittavia keinoja niin yleisesti kuin Efecten tapauksessa.

First North -listattu Efecte tarjoaa palvelunhallinnan ratkaisuissa eurooppalaisen vaihtoehdon globaaleille toimijoille. Lähes 20 miljoonan liikevaihtoa tehdään Suomesta, Saksasta ja Ruotsista 125 työntekijän toimesta.

Tule SaaS-klubiin hakemaan Enterprise- ja kanavakasvun avaimet omaan liiketoimintaasi!

P.S. SaaS Finland goes SaaSiest. Pohjoismaiden johtava SaaS-tapahtuma järjestetään 20.–21.4. Malmössä. Lähdemme sinne porukalla. Tule kuulemaan kuinka pääset mukaan