SaaS Finland

Suomalaiset SaaS-yritykset kasvavat ja kansainvälistyvät nyt ennätyksellistä vauhtia. SaaS-yritysten osuus kaikista suomalaisista IT-yrityksistä kasvaa myös nopeasti. Software Finland ry on ollut tukemassa tätä kehitystä jo vuosikymmenen ajan, ja nyt entistä vahvemmin SaaS Finland -ohjelmallaan.

SaaS Finland – Suomi-SaaSin sisäpiiri

SaaS Finland keskittyy suomalaisen SaaS:in tilannekuvaan ja kehittämiseen, ja tuo suomalaiset SaaS-yritykset yhteen. Suomi-SaaSin sisäpiiri kokoontuu SaaS-klubissa, jossa ruoditaan parhaita käytäntöjä ja jaetaan kokemuksia vain SaaS-yritysten kesken. Yhdessä olemme vahvempia ja menestymisen mahdollisuudet kasvavat entisestään!

Taustalla vaikuttaa Software Finland ry

Software Finland ry (entinen Ohjelmisto- ja e-business ry) on vuonna 1993 perustettu ainutlaatuinen yritysjohdon yhteisö ja ohjelmistoalan vaikuttaja, joka auttaa jäsenyrityksiään menestymään kansainvälisessä kilpailussa. Tarjoamme yritysjohdolle koulutusta aktiivisesti, vaikuttamme toimintaympäristöön näkyvästi ja pidämme äänekkäästi jäsenistömme puolta. Yhdistyksen jäsenenä käytössäsi on kattava valikoima erilaisia jäsenpalveluja ja etuja, joiden avulla edistät omaa liiketoimintaasi ja vaikutat koko liiketoimintaympäristön kehittymiseen. Mukana yhdistyksen toiminnassa on jo yli 600 softayritystä Suomesta.

Jos tavoitteenasi on mahdollisimman tuottava liiketoiminta ja haluat vaikuttaa toimialan edistämiseksi, tule mukaan ainutlaatuiseen yritysjohdon yhteisöön!

Kotimaisella SaaS-kentällä toimii noin 500 yritystä ja nämä yritykset kasvavat nopeasti. Päivittyvä yrityslistamme kokoaa SaaS-skenen tekijät yhteen, löytyykö sinun yrityksesi jo listalta?

Suomen SaaS-yritykset, -yrittäjät, perustajat ja kasvun tekijät, kuten myös keskeiset SaaS-pääomasijoittajat ja SaaSin erikoisosaajat kokoontuvat  SaaS-klubissa.

State of Saas 2020 -tutkimustulokset on julkaistu. Lue mitä kentällä oikeasti tapahtuu ja mikä on SaaS-yritysten tilanne!

Sijoituskohteena SaaS-yhtiöt ovat viime vuosina olleet keskimääräistä parempia ja nopeimmin kasvavia yhtiöitä. Lue tästä lisätietoa!

Mitä tarkoittaa Churn? Tai
Product-Led Growth? Termipankkimme avaa SaaS-maailman yleisimmät käsitteet. 

Saas Finlandin taustavoimat

Ohjelman taustalla vaikuttaa Software Finland ry. Yhteistyössä Vendep Capital.

Haluan mukaan!

Tilaa ajankohtaiset kuulumiset SaaS-kentältä. Liittymällä postituslistalle saat muun muassa tiedon tulevista klubitapaamisista suoraan sähköpostiisi.