SaaS Finland

Suomalaiset SaaS-yritykset kasvavat ja kansainvälistyvät nyt ennätyksellistä vauhtia. SaaS-yritysten osuus kaikista suomalaisista IT-yrityksistä kasvaa myös nopeasti. Ohjelmisto- ja e-business ry on ollut tukemassa tätä kehitystä jo vuosikymmenen ajan, ja nyt entistä vahvemmin SaaS Finland -ohjelmallaan.

SaaS Finland – Suomi-SaaSin sisäpiiri

SaaS Finland keskittyy suomalaisen SaaS:in tilannekuvaan ja kehittämiseen, ja tuo suomalaiset SaaS-yritykset yhteen. Suomi-SaaSin sisäpiiri kokoontuu SaaS-klubissa, jossa ruoditaan parhaita käytäntöjä ja jaetaan kokemuksia vain SaaS-yritysten kesken. Yhdessä olemme vahvempia ja menestymisen mahdollisuudet kasvavat entisestään!

Taustalla vaikuttaa Ohjelmisto- ja e-business ry

Ohjelmisto- ja e-business ry (entinen Ohjelmistoyrittäjät ry) on vuonna 1993 perustettu yritysjohdon yhteisö ja toimialavaikuttaja. Edistämme jäsenyritystemme menestymisen mahdollisuuksia kansainvälisesti kovenevassa kilpailussa. Mukana toimialaa koskevaan päätöksentekoon vaikuttamassa, alan tutkimusta ja koulutusta tukemassa sekä liiketoimintaansa kehittämässä on 600 ohjelmisto- ja ohjelmistovetoista yritystä.

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä käytössäsi on kattava valikoima erilaisia jäsenpalveluja, joiden avulla edistät omaa liiketoimintaasi ja vaikutat koko liiketoimintaympäristön kehittymiseen. Yhdistyksen jäsenenä saat esimerkiksi SaaS-palvelullesi tietoturvasertifikaatin etuhintaan. Tietoturvasertifikaatti tuo kilpailuetua, sillä osoitat sen avulla SaaS-palvelun tietoturvan laadun helposti ja nopeasti asiakkaille sekä muille tärkeille kumppaneille. Tutustu lisää!

Jos tavoitteenasi on mahdollisimman tuottava liiketoiminta ja haluat vaikuttaa toimialan edistämiseksi, tule mukaan ainutlaatuiseen yritysjohdon yhteisöön!

Kotimaisella SaaS-kentällä toimii noin 500 yritystä ja nämä yritykset kasvavat nopeasti. Päivittyvä yrityslistamme kokoaa SaaS-skenen tekijät yhteen, löytyykö sinun yrityksesi jo listalta?

Suomen SaaS-yritykset, -yrittäjät, perustajat ja kasvun tekijät, kuten myös keskeiset SaaS-pääomasijoittajat ja SaaSin erikoisosaajat kokoontuvat  SaaS-klubissa.

State of Saas 2020 -tutkimustulokset on julkaistu. Lue mitä kentällä oikeasti tapahtuu ja mikä on SaaS-yritysten tilanne!

Sijoituskohteena SaaS-yhtiöt ovat viime vuosina olleet keskimääräistä parempia ja nopeimmin kasvavia yhtiöitä. Lue tästä lisätietoa!

Mitä tarkoittaa Churn? Tai
Product-Led Growth? Termipankkimme avaa SaaS-maailman yleisimmät käsitteet. 

Saas Finlandin taustavoimat

SaaS Finland on Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja Vendep Capital Oy:n hanke

Haluan mukaan!

Tilaa ajankohtaiset kuulumiset SaaS-kentältä. Liittymällä postituslistalle saat muun muassa tiedon tulevista klubitapaamisista suoraan sähköpostiisi.