Tule mukaan!

SaaS Finland -hankkeen taustavoima on Ohjelmisto- ja e-business ry, 600 suomalaisen ohjelmistoyrityksen yhteisö ja aktiivinen toimialavaikuttaja. 

Ohjelmisto- ja e-business ry

Ohjelmisto- ja e-business ry (entinen Ohjelmistoyrittäjät ry) on vuonna 1993 perustettu yritysjohdon yhteisö ja toimialavaikuttaja. Edistämme jäsenyritystemme menestymisen mahdollisuuksia kansainvälisesti kovenevassa kilpailussa.

Mukana toimialaa koskevaan päätöksentekoon vaikuttamassa, alan tutkimusta ja koulutusta tukemassa sekä liiketoimintaansa kehittämässä on 600 ohjelmisto- ja ohjelmistovetoista yritystä. 

Mitä yhdistys tarjoaa SaaS-yritykselle?

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä käytössäsi ovat kaikki yhdistyksen maksuttomat jäsenpalvelut ja jäsenedut, joiden avulla autat SaaS-yritystäsi kasvamaan. 

Ulottuvillasi on lisäksi satojen alan yrittäjien ja johtajien vertaisverkosto, joka ymmärtää sinua (ja kyllä, myös SaaS-yrityksen pyörittämiseen liittyviä ongelmia) heti.

Saatavillasi on myös monipuolisten koulutustilaisuuksien ja materiaalipankin myötä käytännön tietoa, jota voit hyödyntää joustavasti SaaS-yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa. Tervetuloa mukaan!

1. Saat jäsenpalvelut ja -edut

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä käytössäsi on kattava valikoima jäsenpalveluja ja -etuja, joiden avulla kasvatat SaaS-yritystäsi.

2. Pääset osaksi vertaisverkostoa

Ulottuvillasi on satojen alan yrittäjien ja johtajien vertaisverkosto, joka jakaa toisilleen parhaita käytäntöjään ja uusimpia oivalluksiaan.

3. Tuet koko toimialaasi

äsenyytesi on ääni ohjelmistoalan puolesta. Ohjelmisto- ja e-business ry vie koko toimialaa eteenpäin, tarvittaessa vahvoillakin julkisilla kannanotoilla.

Jäsenmaksu 2022

Ohelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä voi olla yksityishenkilö, yritys, yhteisö tai säätiö.

Jäsenmaksun suuruuden päättää Ohjelmisto- ja e-business ry:n vuosikokous.

Jäsenmaksun määrään vaikuttaa jäsenyyden taso, joka määräytyy yrityksen liikevaihdon ja henkilöstön määrän perusteella.

Jäsenyyteen kuuluu vähintään yksi edustaja. Edustajat voivat osallistua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin, ja heille lähetetään muun muassa yhdistyskokouskutsut. Kuten jäsenmaksuun myös edustajien määrään vaikuttaa jäsenyyden taso.

Liity jäseneksi nyt!


Saas Finlandin taustavoimat

SaaS Finland on Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja Vendep Capital Oy:n hanke

Haluan mukaan!

Tilaa ajankohtaiset kuulumiset SaaS-kentältä. Liittymällä postituslistalle saat muun muassa tiedon tulevista klubitapaamisista suoraan sähköpostiisi.